skip to Main Content
Powered by BeeSmart © 2016

Stichting Aveleijn besteedt volledig netwerk uit

Vorige week tekende Susanne Bentvelsen van Stichting Aveleijn, een grote zorgspeler in Overijssel, een overeenkomst met BeeSmart voor het volledig uitbesteden van haar WAN, LAN en WiFi netwerken. Om ervoor te zorgen dat hun medewerkers hun werk zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren heeft Aveleijn ervoor gekozen het onderhoud van hun netwerk uit te besteden.

BeeSmart gaat voor Aveleijn een WAN-netwerk aanleggen. Dit door BeeSmart zelf ontwikkelde dynamische en veilige IP-VPN netwerk geeft Aveleijn een flexibel en hoogwaardig WAN-netwerk. Daarnaast krijgt het LAN-netwerk een upgrade en worden netwerkonderdelen vervangen.

Zorginstellingen hebben veelal meerdere vestigingen waardoor een groeiende behoefte ontstaat om toegang te verkrijgen tot centrale gegevens, databases en applicaties. De vervanging van het datanetwerk zorgt ervoor dat centrale gegevens toegankelijk zijn op alle vestigingen van Aveleijn. De prestaties en beschikbaarheid van het totale netwerk van Aveleijn wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week gemonitord.  Hierdoor hoeft Aveleijn zelf geen onderhoud te plegen aan het netwerk.

Over Stichting Aveleijn
Aveleijn biedt al bijna 50 jaar zorg voor zowel kinderen als volwassenen met een verstandelijke beperking of lage sociale redzaamheid.  Vanuit ca. 80 locaties in 14 Twentse gemeenten en de gemeente Berkelland ondersteunt Aveleijn de cliënten bij een leven vol betekenis.

Over BeeSmart
BeeSmart is een gerenommeerd, innovatief ICT- en Telecombedrijf. De oplossingen die wij aandragen zijn maatwerk en toegespitst op bibliotheken, scholen, het bedrijfsleven en de zorgsector. BeeSmart wil altijd waarde toevoegen. Waarde aan de oplossingen en waarde aan haar relaties. Dit doen we door innovatieve solutions te vertalen naar voordelen voor onze doelgroepen.

BeeSmart denkt – met de klant als uitgangspunt – in kansen en mogelijkheden. Het simpelweg voldoen aan de klantvraag is voor ons geen uitdaging. De kracht van BeeSmart is oplossingen ontwikkelen waar de klant ook in de toekomst mee geholpen is. Het optimaal bedienen van de klant neemt met zich mee dat wij vaak de samenwerking zoeken met gespecialiseerde partners. De oplossingen van BeeSmart zijn als een geïntegreerde dienst leverbaar en ook afzonderlijk als aanvulling op uw huidige ICT-oplossingen toepasbaar.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?