skip to Main Content
Powered by BeeSmart © 2020

Publieke omgeving

Een printtaak wordt over het algemeen vaak geassocieerd met vertraging, onduidelijkheden en veel administratieve handelingen. BeeSmart heeft daarom de HoneyCube 3.0 ontwikkeld. Een printzuil, die unieke software bevat en deze kan worden samengesteld naar uw wens. Betalen kan met de pin, (leners-)pas, via een code of via onze makkelijke applicatie, bij BeeSmart is het allemaal mogelijk.

Daarnaast integreren we ook follow-me printen, waarbij een medewerker (of klant) een simpele printopdracht geeft via desktop, tablet of mobiel. De medewerker (of klant) kan vervolgens naar de door u geselecteerde printer lopen en printen. Daarnaast geeft een dashboard in realtime weer hoeveel prints er zijn gemaakt en wie ze heeft gemaakt.

Wanneer u voor klanten en/of bezoekers betaald printen aanbiedt, heeft u met de HoneyCube altijd inzicht in wat u verdient met deze serviceverlening. Uiteraard kunt u de HoneyCube ook gebruiken om zowel personeel als klanten toegang te geven tot de printomgeving. U hoeft slechts de rechten aan te passen in een gebruiksvriendelijk dashboard.

Printen terwijl u onderweg bent? Geen probleem! Met HoneyCube geeft u veilig printopdrachten op afstand.

Heeft u vragen over de mogelijkheden wat betreft printen? Neem contact op met onze specialisten.

Uw voordelen

  • Modulair, op maat te bestellen
  • Zelf gemakkelijk kosten per ID instellen
  • Specialistische beveiliging, uw printopdracht komt niet op straat terecht
  • Werkt 24/7
  • Groot gebruikersgemak voor u en uw bezoekers
  • Realtime inzicht
  • Kantoor omgeving werkt met Office 365
BeeSmart - SaaS

Software

BeeSmart - Printing

Printing

BeeSmart - Werkplek

Werkplek

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?