BeeSmart

Betaalkiosk VI

HoneySmart Kiosk

Welkom in een wereld waar bibliotheken zich transformeren tot moderne kenniscentra met de kracht van technologie. Onze revolutionaire HoneySmart Kiosk is dé oplossing die bibliotheken nodig hebben om de dienstverlening naar een geheel nieuw niveau te tillen. Met één geavanceerd systeem bieden we je een scala aan functies waarmee je de bibliotheekervaring van je gebruikers kunt verbeteren.

Betalen en ticketing

Vergeet het gedoe met contant geld of creditcards. Met HoneySmart Kiosk kunnen gebruikers eenvoudig hun lidmaatschapskosten betalen, boetes afrekenen of evenementtickets kopen. Het is snel, gemakkelijk en veilig.

Werkplek en reservering

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Met onze kiosk kunnen gebruikers met één druk op de knop werkplekken en vergaderzalen reserveren, waardoor ze hun tijd efficiënter kunnen beheren en productiever kunnen zijn.

Printen en scannen

Bespaar tijd en moeite door printen en scannen moeiteloos te maken. Gebruikers kunnen documenten afdrukken of boeken scannen zonder gedoe. HoneySmart Kiosk maakt het mogelijk.

Agenda en evenementen

Houd je gemeenschap op de hoogte van alles wat er in de bibliotheek gebeurt. Publiceer evenementen, workshops en lezingen in de agenda van de kiosk, zodat gebruikers altijd weten wat er te doen is.

Boekscanning en suggesties

De HoneySmart Kiosk maakt het mogelijk om boeken snel te scannen en nuttige suggesties te krijgen voor vergelijkbare titels. Het is als een persoonlijke bibliothecaris binnen handbereik.

Narrowcasting

Gebruik de HoneySmart Kiosk als een krachtig narrowcasting-platform om gerichte informatie te delen met je bezoekers. Promoot nieuwe collecties, aankomende evenementen en andere belangrijke aankondigingen met gemak

Ook interessant voor jou

HoneyCube 3.0

Betaalsystemen

Betaalkiosk VI

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

nl_NLDutch