skip to Main Content
Powered by BeeSmart © 2020

BeeSmart aanwezig op een geslaagde editie van het Nationale bibliotheekcongres

14 maart jl. vond het nationale bibliotheekcongres plaats in De Nieuwe Kolk in Assen. Het was een zeer geslaagde editie waarin het onderwerp “Jeugd”, centraal stond. Geen vreemd onderwerp natuurlijk want de helft van de Bibliotheekleden is jonger dan 18 jaar.

Dit congres was voor BeeSmart ICT Solutions ook een perfecte plek om de laatste innovatieve ontwikkelingen te demonstreren. De nieuwste betaalautomaat VI werd door de bezoekers van het bibliotheekcongres dan ook goed ontvangen. Deze automaat is volledig cashless en is door zijn fraaie design een eyecatcher voor de bibliotheek.

BeeSmart ICT Solutions liet op het innovatieplein van het congres ook een demonstratie zien van het belastingprofiel. Steeds meer contacten met de overheid verlopen digitaal. Hieraan zitten een aantal strenge eisen verbonden die de privacy van de bezoeker van de bibliotheek waarborgt. Met het ‘belastingprofiel’ van BeeSmart heeft de bibliotheek het antwoord op deze strenge eisen.

Tot slot waren de bezoekers erg enthousiast over het onderwerp educatieve gaming. Met een VR-bril konden de bezoekers zelf ervaren hoe het is om in het Colosseum te staan of een kijkje te nemen in het sterrenstelsel. Dit unieke concept werkt perfect in combinatie met de nationale bibliotheekpas.

Er is veel kennis uitgewisseld, kortom een zeer geslaagde dag.

Was u niet aanwezig op dit congres maar bent u benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen of wilt u meer informatie over hoe uw bibliotheek een bibliotheek kan worden van de toekomst, schroom dan niet om ons te bellen. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?