BeeSmart oplossing

voor 24/7 self-service

Ontdek de 24/7 bibliotheek

Altijd open, altijd beschikbaar

De moderne bibliotheek is niet meer wat het vroeger was. Het is een dynamische, multifunctionele ruimte geworden, waar mensen kunnen leren, werken, ontdekken en verbinden. Bij BeeSmart begrijpen we deze verandering en zijn we er om te helpen bij het creëren van de bibliotheek van de toekomst.

Bij BeeSmart combineren we innovatieve technologie met grondige kennis van de bibliotheeksector.Dankzij geavanceerde zelfbedieningstechnologieën die de deur openen naar een wereld van literaire mogelijkheden, ongeacht het tijdstip.

Waarom kiezen voor een open bibliotheek

Openingstijden volgens lokale behoeften

In de snel veranderende wereld van bibliotheken, is het essentieel om voorop te lopen en te evolueren. BeeSmart brengt de toekomst naar de bibliotheek met krachtige cloud oplossingen die de dienstverlening naar nieuwe hoogten tillen.

Verhogen bezoekersaantallen

Als toonaangevende ICT organisatie begrijpen we de cruciale rol die gegevens spelen in het moderniseren van bibliotheken en het verbeteren van hun diensten voor de gemeenschap.

Wat biedt een

24/7  Self-service bibliotheek?

De toekomst van de bibliotheek is hier, en jij bent van harte uitgenodigd om deel uit te maken van deze innovatieve ervaring!

R

Beveiliging & detectie

Ongeacht of het gaat om boeken, tijdschriften, cd’s/dvd’s, games, of mediapakketten, jouw fysieke voorraad is van onschatbare waarde. Onze detectiepoortjes bieden eenvoudige en discrete beveiliging. Ze zijn flexibel inzetbaar en kunnen aangepast worden voor diverse toegangsbreedtes. Daarnaast voldoen ze aan de vereisten voor toegankelijkheid, zodat zowel rolstoelgebruikers, groepen als ouders met kinderwagens moeiteloos door kunnen.

R

Snelle selfservice met RFID

Automatisering van bibliotheken begint met zelfbediening voor gebruikers en vormt een integraal onderdeel van de manier waarop service en uitmuntende dienstverlening worden geleverd in de hedendaagse drukke bibliotheken en gemeenschapscentra.

R

Veilige lockers

Pure flexibiliteit! Met onze intelligente boekenkasten en verschillende lockermodellen, kan je de beste indeling maken op basis van jouw behoeften. Afhankelijk van locatie en model kan je 24 uur per dag gereserveerde bibliotheekitems uitgeven en retour terugnemen.

Retour en sorteer oplossing

Snelle en op maat gemaakte oplossing voor efficiënt verticaal en horizontaal producttransport, zelfs om hoeken en op verschillende verdiepingen.

R

Versnelt de beschikbaarheid van artikelen

R

Accepteert elk item, ongeacht het formaat

R

Past in bibliotheken van elke grootte en ruimte dankzij het minimale oppervlak

R

Specifieke innamemodules voor binnen- en buiteninname

R

Grote keuze aan elektrische bakken, stapelwagens en dozen

R

Robuust ontwerp met minimaal gewicht

R

Onbeperkte combinatiemogelijkheden van bakken en sorteermodules bij één gezamenlijk systeem

Altijd veilig en geheel naar wens

Bij de  24/7 self-service bibliotheek draait alles om gemak. Dus waar wacht je nog op? Stap binnen in de toekomst van bibliotheken en geniet van ongeëvenaarde toegankelijkheid en vrijheid.

Ook interessant voor jou

Beveiliging

Werkplekken

Printing

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

nl_NLDutch