Wilt u af van contant geld in uw bibliotheek,  toezicht over uw bezoekers en bent u opzoek naar een eenvoudig reserveringssysteem voor ruimten dan is de toegangscontrole van BeeSmart ICT Solutions de ideale oplossing. Dit systeem biedt u sleutelbeheer, flexibiliteit en controle. U heeft de mogelijkheid om te controleren wie er toegang heeft tot uw gebouw of bepaalde ruimten. Ook het reserveren van ruimten is met dit toegangssysteem zeer eenvoudig.

Als betaalmedium en als ‘sleutel’ wordt gebruik gemaakt van een bibliotheekpas. Om de bibliotheekpas in gebruik te nemen als betaalmedium kunnen klanten met behulp van een betaalterminal een saldo laden op de pas.

Bibliotheek Aan de Vliet maakt reeds gebruik van de toegangscontrole van BeeSmart.

“Met de toegangscontrole van BeeSmart zijn we weer een stap verder naar een bibliotheek die volledig over gaat naar cashless. Bezoekers kunnen eenvoudig met hun bibliotheekpas of dagpas van de bibliotheek, toegang krijgen tot het toilet en hoeft er geen gebruik meer te worden gemaakt van kleingeld. ”  Aldus Dennis van de Meer van Bibliotheek Aan de Vliet.
De toegangscontrole van BeeSmart kan op diverse gebieden worden toegepast:
  • Toegangscontrole gebouwen (toegang tot de bibliotheek)
  • Toegangscontrole voor studieruimtes
  • Toegangscontrole toiletgebruik

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw bibliotheek? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen uw graag verder!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

nl_NLDutch