Alles is veilig

in onze cloud

Moderne bibliotheekoplossingen
in de Cloud

Het beheren van jouw eigen IT-infrastructuur wordt steeds ingewikkelder en tijdrovender. Het waarborgen van beschikbaarheid en veilige toegang vragen aanzienlijke inspanningen.  Een overstap naar Cloud gebaseerde oplossingen biedt jouw de mogelijkheid om te investeren in wat er echt toe doet: het creëren van een schaalbare en betrouwbare digitale werkomgeving voor bibliotheekmedewerkers. Dit resulteert in een toekomstbestendige ICT-omgeving waarin slimme samenwerking mogelijk is, ongeacht het apparaat dat je het liefst gebruikt.

De overgang naar Cloud zorgt ervoor dat jouw bibliotheek niet alleen nu, maar ook toekomstbestendig is. Het verhoogt de schaalbaarheid, betrouwbaarheid en prestaties, waardoor je de dienstverlening aan de gemeenschap kan verbeteren en uitbreiden.

Data-Gedreven investeringen

We kijken niet alleen naar het effect van een oplossing op zich, maar ook naar de bredere impact ervan op de bibliotheek. Met onze datagedreven aanpak kunnen we goed onderbouwde investeringen doen die de behoeften van bezoekers en leden optimaal vervullen.

IMCER

de slimme cloud-based beheertool

In de digitale wereld van vandaag zijn effectieve beheertools essentieel voor het succes van elke bibliotheek. Met onze cloud-based beheertool IMCER bieden we een slimme, gebruiksvriendelijke oplossing.

Voordelen

Met zijn brede scala aan functies en zijn flexibele, gebruiksvriendelijke ontwerp,
is IMCER de slimme beheertool die elke moderne bibliotheek nodig heeft.

R

Centraal Beheer

Met IMCER kun je alle locaties, apparaten en werkplekken centraal beheren. Dit leidt tot een gestroomlijnde, uniforme beheerervaring.

R

Cloud-gebaseerd

Doordat IMCER in de cloud werkt, kunnen we alles op afstand beheren. Dit biedt grote flexibiliteit en toegankelijkheid en bespaart tijd en middelen.

R

Gebruikersprofielen

IMCER maakt het mogelijk om verschillende profielen voor gebruikers aan te maken. Dit zorgt voor een persoonlijke gebruikerservaring en helpt om de juiste tools en diensten te bieden die voldoen aan specifieke behoeften.

R

Maatwerk

IMCER stelt je in staat om publieke werkplekken op maat in te richten, zodat ze voldoen aan de unieke behoeften van jouw bezoekers en klanten.

R

Richtlijnenschakeling

Met IMCER kun je per profiel verschillende richtlijnen instellen en werkplekken toewijzen aan specifieke gebruikers.

R

Lokale beheerfuncties

Medewerkers van de bibliotheek kunnen de beheerfuncties van IMCER lokaal instellen, waardoor ze volledige controle hebben over de beheertools.

Succesvolle implementatie van ICT-systemen

Bij BeeSmart weten we dat het succes van elk ICT-systeem afhangt van de betrokkenheid en vaardigheden van de gebruikers.

Het belang van een grondige ICT-Inventarisatie voor jouw bibliotheek

In een snel evoluerende wereld van technologie en informatie is het van cruciaal belang om jouw bibliotheek’s ICT-behoeften goed te begrijpen.

Uitgebreide inventarisatie en advies

BeeSmart biedt een grondige inventarisatie en biedt op basis daarvan concrete en praktische adviezen om jouw bibliotheek naar een hoger ICT-niveau te tillen.

Veiligheid

en toekomst-bestendigheid

Onze aanbevelingen houden rekening met de beveiliging en flexibiliteit van jouw ICT-systemen, zodat jij klaar bent voor toekomstige ontwikkelingen.

Investeer in een solide basis voor jouw bibliotheek-ICT. Laat BeeSmart jou helpen met een grondige ICT-inventarisatie!

Transparantie

en effectieve aanpak

We houden het proces open en duidelijk, met wekelijkse overleggen en rapportages, en duidelijke doelen en parameters.

Ontdek de kracht van BeeSmart cloud oplossingen

Laat BeeSmart jouw begeleiden naar een slimmere en moderne bibliotheekervaring. Samen kunnen wij nieuwe mogelijkheden verkennen, de betrokkenheid van de gemeenschap vergroten en de relevantie van de bibliotheek versterken.

Verander de bibliotheek in een dynamische hub voor leren, ontdekking en innovatie. Neem contact op met BeeSmart om te ontdekken hoe onze cloud oplossingen jouw bibliotheek kunnen transformeren.

BeeSmart – Jouw partner voor de toekomst van bibliotheken.

Ook interessant voor jou

Unieke SLA

Werkplekken

Beveiliging

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

nl_NLDutch