BeeSmart oplossing

Het Slimme Werken 

Het Slimme Werken

De online werkplek zonder zorgen

Je zoekt een eenvoudige manier om te communiceren en wilt je kunnen concentreren op je kerntaken. Tegelijkertijd ben je op zoek naar innovatieve manieren om kosten te verlagen en naar een ICT-platform dat je optimaal ondersteunt. BeeSmart biedt “Het Slimme Werken”: Eén omgeving voor al je IT, telefonie en data. Deze oplossing ontzorgt, is uiterst veilig en wordt op maat gemaakt.

Het Slimme Werken bevordert een flexibel en kostenefficiënt bedrijfsmodel, waarbij je alleen betaalt voor het aantal actief gebruikte werkplekken. Je kunt eenvoudig het aantal werkplekken uitbreiden of verkleinen. Met Het Slimme Werken werk je altijd in een veilige omgeving, waar je ook bent. Door gebruik te maken van Het Slimme Werken beschik je over een moderne, duurzame en veilige ICT-omgeving.

Een ander belangrijk aspect van Het Slimme Werken is het beheer van de digitale infrastructuur. Dit omvat het naleven van SLA (Service Level Agreement) om ervoor te zorgen dat de systemen altijd operationeel zijn en voldoen aan de gestelde normen. Bovendien wordt er gezorgd voor goede back-upprocedures om de continuïteit van de bedrijfsvoering te waarborgen.

Kortom, met “Het Slimme Werken” kun je jouw complete IT outsourcen, terwijl je met vertrouwen werkt, wetende dat je gegevens veilig zijn.

Van publieke werkplekken tot kantoor werkplekken

Stap binnen in de toekomst van veilig werken met onze toonaangevende beveiligde publieke werkplekken! Bij ons staat privacy en veiligheid hoog in het vaandel, vooral in een publieke werkomgeving. 

Het kantoor is het kloppende hart van elke organisatie, waar complexe taken zoals catalogisering, materiaalverwerking en administratie plaatsvinden. Onze op maat gemaakte ICT-oplossingen zijn specifiek ontworpen om het kantoor te versterken en processen te stroomlijnen. Zo kan jouw organisatie nog efficiënter functioneren en waardevolle diensten aan de gemeenschap blijven leveren.

Een online werkplek op maat betekent dat elk aspect is afgestemd op de unieke behoeften van jouw organisatie en gebruikers. Met onze oplossingen ben je verzekerd van een veilige en efficiënte werkomgeving die klaar is voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

Waarom kiezen voor

Het Slimme Werken?

R

Besparing

ICT zonder investeringen in eigen infrastructuur.

R

Single Sign On

Een veilige werkplek met één enkele inlog voor toegang tot alle applicaties.

R

Alles vanuit de Cloud

Geen investering in eigen, dure serverruimte.

R

BeeSmart datacenter

Toppunt van veiligheid.

R

Altijd up-to-date

Optimaliseert automatisch alle soorten applicaties, communicatie en informatie.

R

Nieuwste software

Werkplekken zijn volledig uitgerust met de nieuwste software en licenties.

R

Op maat gemaakte werkplek

Een op maat gemaakte werkplek, overal werken met je eigen bureaublad.

R

Verbetering van processen

De ICT afdeling kan zich richten op haar hoofdtaak: processen verbeteren.

R

Eén omgeving

Eén omgeving voor al je IT, telefonie en data.

BeeSmart ontzorgt bibliotheek Heiloo

BeeSmart staat klaar om de bibliotheek Heiloo volledig te ontzorgen in hun IT-behoeften. Van het beheer van zowel de front- als de backoffice tot aan print- en betaaloplossingen, wij bieden een uitgebreide dienstverlening om de IT-zorgen weg te nemen. BeeSmart ICT Solutions heeft het vertrouwen gekregen van de Bibliotheek Heiloo in een soepele en probleemloze IT-ervaring, zodat de bibliotheek zich volledig kan richten op haar kerntaak: het aanbieden van waardevolle diensten aan haar gemeenschap.

De uitdaging

De Bibliotheek Heiloo staat voor een ingrijpende verandering: de volledige overstap naar de Cloud. Hierdoor wordt de traditionele on-premise server overbodig. Eén van de doelen tijdens deze overgang is het waarborgen van de continuïteit van zowel de frontoffice als de backoffice. Hoewel beide aspecten cruciaal zijn, heeft de backoffice prioriteit vanwege de noodzaak dat medewerkers te allen tijde hun werk moeten kunnen doen.

Benieuwd naar onze oplossing? Bekijk onze klantencase.

Ook interessant voor jou

Huiskamer

Selfservice

Beveiliging

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

nl_NLDutch