BeeSmart oplossing

voor printing

Innovatieve printoplossingen

BeeSmart biedt een dienst die de printfaciliteiten binnen jouw bibliotheek toegankelijk maakt voor iedereen, zowel leden als niet-leden. Deze dienst heet Biebprinten.nl / Biebprinten.be. Met deze dienst kan vanaf elk willekeurig apparaat, dat verbonden is met het internet, een printopdracht worden geüpload. Vervolgens kan deze printopdracht contactloos worden afgerekend en geprint in uw bibliotheek. Hierdoor kan de bibliotheek inspelen op de groeiende aantallen BYOD-gebruikers en thuiswerkers, die hun printje in elke vestiging van de bibliotheek kunnen ophalen.

Meer bezoekers bedienen

Bezoekers kunnen met Biebprinten.nl ook vanaf hun eigen laptop, telefoon of tablet printen in de bibliotheek. Zij kunnen vanaf elk apparaat, op elke locatie een printopdracht sturen. Hierdoor kan de bibliotheek de steeds groter wordende groep van BYOD-gebruikers ook bedienen. Ook thuiswerkers die niet thuis niet beschikken over een printer, kunnen gemakkelijk hun print(s) ophalen in de bibliotheek. Afrekenen kan met tegoed op de bibliotheekpas of bankpas/creditcard.

Opbrengst verhogen

Door het aantrekken van leden en niet-leden en het gebruikersgemak kan de bibliotheek een aanzienlijke opbrengsten verhoging creëren wat betreft hun printinkomsten.

Met onze beheertool, krijgt de bibliotheek eenvoudig inzicht in het gebruik en opbrengsten van de dienst, dit doormiddel van diverse gebruiksrapportages.

Ondersteuning bij promotie

BeeSmart heeft al bij meer dan de helft van de bibliotheken in Nederland en België biebprinten.nl / bibprinten.be geïmplementeerd. Daardoor hebben wij al veel kunnen sparen en hebben wij veel kennis op hoe biebprinten op de meest efficiënte manier gepromoot kan worden. Hier helpen wij jullie graag mee!

Eigen huisstijl

Biebprinten kan ook aangeboden worden in de huisstijl van de bibliotheek zelf!

Een paar voorbeelden zijn als volgt:

www.biebprinten.nl/forum

www.biebprinten.nl/kb

Meer informatie

Wanneer je meer informatie wenst over de mogelijkheden kan je contact met ons opnemen.

Voordelen

Biebprinten.nl

Steeds meer leden en bezoekers komen met hun BYOD (laptop, telefoon of tablet) naar de bibliotheek. Deze moeten op een gebruiksvriendelijke manier zonder te veel poespas kunnen printen. Met die reden hebben we Biebprinten.nl / Biebprinten.be in het leven geroepen. Leden en bezoekers kunnen vanuit huis of vanuit iedere plek met internet een printopdracht uploaden en deze ophalen in de bibliotheek. Daarnaast heeft het de volgende voordelen:

R

Printen via een laptop, tablet of smartphone (BYOD)

R

Toegankelijk voor leden en niet-leden

R

Verhogen van inkomsten

R

Volledig inzicht in het gebruik en opbrengsten met onze beheertool

R

Voldoet aan de AVG wetgeving

R

De oplossing voor draadloos printen

R

Voldoet aan de AVG wetgeving

R

De oplossing voor draadloos printen

R

Volledig inzicht in het gebruik en opbrengsten met onze beheertool

R

Verhogen van inkomsten

R

Toegankelijk voor leden en niet-leden

R

Printen via een laptop, tablet of smartphone (BYOD)

BeeSmart HoneyCube 3.0

De HoneyCube 3.0 is een door BeeSmart ontwikkelde interface voor het aansturen van lokale randapparatuur met behulp van een RFID of barcodescanner. Hiermee wordt het mogelijk het apparaat vrij te geven op basis van betaling en/of authenticatie.

Met onze HoneyCube 3.0 kunt u snel en gemakkelijk tegoed opwaarderen en betalingen verrichten. Daarnaast is het mogelijk om te kopiëren en te printen voor leden en niet-leden. Betalingen worden verricht via een bibliotheekpas of een betaalpas. Bezoekers kunnen zelf een gastbon kopen op de HoneyCube 3.0. Er is geen assistentie van het personeel vereist. Documenten kunnen worden gescand naar eigen gebruiksfolder.

De HoneyCube 3.0 bestaat uit een stalen behuizing en is standaard voorzien van gebruiksvriendelijke interactieve display.

Ook interessant voor jou

Cloud

Werkplekken

Data-driven

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

nl_NLDutch