BeeSmart oplossing

huiskamer van de gemeente

De moderne bibliotheek

De hedendaagse bibliotheek is een dynamische, multifunctionele ontmoetingsplek en een centrum voor levenslang leren. Het is uitgegroeid tot veel meer dan een plek om boeken te lenen – het is de huiskamer van de gemeente.

Flexibele openingstijden voor iedereen

Bibliotheken zijn onmisbaar als onafhankelijke plaatsen voor deelname aan onderwijs en cultuur.

Waarom zouden openingstijden hun maatschappelijke relevantie en brede aanbod beperken?

Met flexibele openingstijden, kan jouw bibliotheek nieuwe leden van jouw gemeenschap verwelkomen buiten de door het personeel ondersteunde openingstijden als een ontmoetingsruimte of een plek om inspiratie op te doen.

Wat biedt de

moderne bibliotheek jou

De bibliotheek van vandaag is veel meer dan een plek om boeken te lenen. Het is een dynamische, multifunctionele ruimte waar leren, werken, ontdekken en verbinden centraal staan. We noemen het ook wel de huiskamer van de gemeente.

R

Lenen en lezen

Naast het lenen en lezen van boeken, biedt de bibliotheek print- en kopieerdiensten, mogelijkheden om eventuele boetes of contributie te betalen en toegang tot een uitgebreide catalogus.
R

Huiskamer van de gemeente

De bibliotheek biedt ondersteuning bij het doen van belastingaangifte, gratis WiFi en toegangscontrole. Bezoekers kunnen genieten van een kopje koffie en gebruik maken van diensten zoals Biebprinten.nl en het Informatie- en Documentatiecentrum (IDO).
R

Veilige omgeving

Een veilige en betrouwbare omgeving, zonder dat er personeel aanwezig hoeft te zijn.

R

Werken en leren

De bibliotheek is een plek voor iedereen: leners, cursisten, medewerkers en studenten. Het is een plek waar kennis en ideeën worden uitgewisseld en waar men kan werken en leren in een inspirerende omgeving.
R

Ontdekken en Innovatie

De moderne bibliotheek biedt ruimte voor het ontdekken van nieuwe technologieën en innovaties. Zo kunnen bezoekers gamen, gebruik maken van de Authenticator (waarmee men toegang heeft tot alle diensten en producten met één pas) en ervaring opdoen met 3D-printen.

Alles veilig binnen
één cloud-oplossing

Een flexibele publiekswerkplek is tegenwoordig zeer belangrijk binnen de bibliotheek. Deze publiekswerkplekken dragen veel bij aan de functie van een bibliotheek van nu en de toekomst. Daarom heeft BeeSmart een softwarepakket ontwikkeld door middel van een CLOUD-oplossing. Door deze oplossing kan iedereen op elke werkplek veilig inloggen met de leden pas of bezoekerspas.

Bouw samen

aan de toekomst

Laat de moderne bibliotheek dienen als het kloppende hart van onze gemeenschap, waar kennis en technologie samen komen om grenzen te verleggen. Wij staan klaar om jouw te helpen innoveren, verbinden en groeien.

Stap binnen in de digitale revolutie en ontdek hoe onze ICT oplossingen jouw bibliotheek kunnen versterken en jouw gemeenschap kunnen inspireren. Neem contact met ons op en maak van jouw bibliotheek de ultieme huiskamer van de gemeente.

Samen creëren we de toekomst van de moderne bibliotheek – het kloppende hart van de gemeenschap, zowel in de fysieke als de digitale wereld!

Ook interessant voor jou

Cloud

Self service

Beveiliging

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

nl_NLDutch