BeeSmart

data driven

Data driven innovatie voor moderne bibliotheken

Als toonaangevende ICT organisatie begrijpen we de cruciale rol die gegevens spelen in het moderniseren van bibliotheken en het verbeteren van hun diensten voor de gemeenschap.

Bij BeeSmart hebben we een scala aan oplossingen ontwikkeld die bibliotheken helpen om data te verzamelen, te analyseren en te benutten om hun diensten te optimaliseren en zich aan te passen aan de steeds veranderende behoefte van gebruikers.

We kijken niet alleen naar het effect van een oplossing opzich, maar ook naar de bredere impact ervan op de bibliotheek. Met onze datagedreven aanpak kunnen we goed onderbouwde investeringen doen die de behoeften van bezoekers en leden optimaal vervullen.

Data verzameling en integratie

We helpen bibliotheken om gegevens uit verschillende bronnen te verzamelen en te integreren, waaronder uitleenrecords, gebruikersfeedback en bezoekersgegevens. Hierdoor krijg jij een holistisch beeld van het gedrag en de voorkeuren van jouw gebruikers.

Met onze IMCER tool is het mogelijk om waardevolle inzichten te genereren. Hiermee kan je trends identificeren, gebruikersgedrag begrijpen en nieuwe diensten ontwikkelen die aansluiten bij de behoeften van jouw gemeenschap.

Gepersonaliseerde dienstverlening

Op basis van de verkregen inzichten kunnen we bibliotheken helpen bij het aanbieden van gepersonaliseerde diensten en aanbevelingen aan gebruikers. Dit verhoogt de betrokkenheid en tevredenheid van de gebruikers.

Efficiënte optimalisatie

Data driven benaderingen kunnen helpen bij het efficiënter beheren van collecties, middelen en personeel.
Hierdoor is het mogelijk om kosten te besparen en middelen effectiever in te zetten.

Continu leren en verbeteren

We ondersteunen bibliotheken bij het implementeren van een continu verteringsproces, waarbij data wordt gebruikt om voortdurend te leren en te innoveren.

Ontdek de kracht van
data-driven bibliotheken
met BeeSmart

Klaar om de volgende stap te zetten in de digitale transformatie van jouw bibliotheek? BeeSmart staat klaar om je te begeleiden op deze reis naar een slimmere, responsievere en meer betrokken bibliotheek.

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze data driven oplossingen voor bibliotheken. Samen kunnen we de toekomst van informatiebeheer en dienstverlening in jouw bibliotheek vormgeven.

Ook interessant voor jou

Cloud

Unieke SLA

Beveiliging

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

nl_NLDutch