BeeSmart oplossing

voor betaalsystemen

Betaaloplossingen

Hoe verbetert een effectieve betaaloplossing de functionaliteit en gebruikerservaring in jouw bibliotheek?

Een effectieve betaaloplossing kan van toenemend belang zijn in bibliotheken. Vooral in een tijd waarin digitale en contactloze betalingen steeds meer de norm worden. Bibliotheken kunnen betaalsystemen gebruiken voor boetes en lidmaatschap kosten, maar ook voor faciliteiten en diensten zoals printen, kopiëren, toiletbezoeken, koffieautomaten etc. Moderne betaaloplossingen, zoals QR-code betalingen, Apple Pay en Google Pay, kunnen toegankelijk zijn voor gebruikers van alle leeftijden. Jongere generaties zijn gewend aan digitale transacties, maar we mogen zeker de oude generatie niet vergeten. 

BeeSmart kan de bibliotheek elke betaaloplossing bieden, van zowel een contante/pin betaling tot betaling met QR-code. Een effectieve betaaloplossing stroomlijnt niet alleen het financiële proces in een bibliotheek, maar verbetert ook de algehele gebruikerservaring en maakt de bibliotheek aantrekkelijker voor diverse doelgroepen. 

Betalen met QR-code BeeSmart

Wat maakt een 

effectieve betaaloplossing waardevol?

R

Flexibiliteit en gemak

Bibliotheken maken gebruik van betalingssystemen voor boetes, lidmaatschapskosten en diverse faciliteiten zoals printen, kopiëren, toiletbezoeken, koffieautomaten etc. Dit vereenvoudigt het betaalproces voor gebruikers, die hierdoor snel en gemakkelijk kunnen betalen zonder contant geld te gebruiken.

R

Toegankelijk voor alle leeftijden

Een moderne betaaloplossing, zoals QR-code betalingen, Appe Pay en Google Pay, kan toegankelijk zijn voor gebruikers van alle leeftijden. Het maakt het proces snel en intuïtief, vooral voor jongere generaties die gewend zijn aan digitale transacties.

R

Efficiënt financieel beheer

Een effectieve betaaloplossing kan het financiële beheer van de bibliotheek automatiseren. Dit omvat het bijhouden van inkomsten, rapportage en het vereenvoudigen van administratieve taken.

R

Stimuleren van gebruik en participatie

Bibliotheken organiseren vaak evenementen, workshops en lezingen. Een eenvoudig betalingssysteem kan de participatie vergroten door de drempel voor deelname te verlagen. 

R

Moderniseren van dienstverlening

Door gebruik te maken van moderne betaalmethoden, geeft de bibliotheek een signaal af dat ze up-to-date zijn en bereid zijn mee te gaan met de technologische ontwikkelingen. Dit kan aantrekkelijk zijn voor een breed publiek. 

R

Data-analyse en klantinzicht

Een effectief betaalsysteem kan waardevolle gegevens genereren over het gebruikspatroon van de bibliotheek. Deze informatie kan worden gebruikt om de dienstverlening te verbeteren en beter af te stemmen op de behoeften van de gebruikers.  

Selfservice print- en betaalzuil HoneyCube Pay

 

De HoneyCube Pay is de toekomst van efficiënt printbeheer en betalingen in bibliotheken. Deze geavanceerde print- en betaalzuil is uitgerust met RFID- en barcodescanner en biedt een naadloze en gebruiksvriendelijke ervaring voor zowel leden als niet-leden van de bibliotheek. Voeg gemak toe aan het printproces met de ingebouwde betaalterminal. De betaalterminal zorgt voor een efficiënte en contactloze betaling.

✓ Printen, kopiëren en scannen
✓ RFID- en barcodescanner
✓ Betalen met QR-code
✓ Voor zowel leden als niet-leden
✓ Volledige selfservice
✓ Cashless en contactloos betalen van boetes, lidmaatschap, faciliteiten en diensten

De nieuwe HoneySmart Kiosk

De revolutionaire HoneySmart Kiosk is dé oplossing die bibliotheken nodig hebben om de dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Met één systeem bieden we een scala aan functies waarmee je de bibliotheekervaring van je gebruikers kan verbeteren. De HoneySmart Kiosk is een volledige selfservice kiosk.

✓ Volledige selfservice
✓ Werkplek reserveren
Printen, kopiëren en scannen
✓ RFID- en barcodescanner
✓ Betalen met QR-code
✓ Voor zowel leden als niet-leden
✓ Boekscanning en suggesties
✓ Narrowcasting
✓ Cashless en contactloos betalen van boetes, lidmaatschap, faciliteiten en diensten

En nog veel meer..

In het algemeen kan een effectieve betaaloplossing niet alleen de financiële processen in een bibliotheek stroomlijnen, maar ook de algehele gebruikservaring verbeteren en aantrekkelijker maken voor diverse doelgroepen.

Stap in de toekomst van bibliotheken met BeeSmart en bied je gemeenschap een naadloze, moderne bibliotheekervaring. Verbeter de efficiëntie van je bibliotheek, vergroot de toegankelijkheid en maak van je bibliotheek een centrale hub voor kennis en cultuur.

Klaar om de volgende stap te zetten? Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe BeeSmart de transformatie van jouw bibliotheek kan starten. Samen bouwen we aan een slimmere, meer verbonden toekomst voor bibliotheken.

Ook interessant voor jou

Betaalkiosk VI

HoneyCube 3.0

Printing

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

nl_NLDutch