BeeSmart oplossing

voor betaalsystemen

Betaaloplossingen

Ontdek onze innovatieve betaaloplossingen, ontworpen om jouw bibliotheekervaring naar een hoger niveau te tillen!

Bij BeeSmart begrijpen we dat bibliotheken veel meer zijn dan alleen boeken. Ze zijn een belangrijk knooppunt voor leren, ontdekken en groeien. Onze geavanceerde betaaloplossingen zijn ontworpen om jouw bibliotheek aantrekkelijker en efficiënter te maken, zowel voor bezoekers als voor beheerders.

Gemakkelijk toegang tot diensten

Met onze betaaloplossingen kunnen bibliotheekgebruikers moeiteloos betalen voor diensten zoals afdrukken, kopiëren, fines, lidmaatschapskosten en zelfs speciale evenementen.

De veiligheid van persoonlijke en financiële gegevens staat voorop. Onze oplossingen bieden robuuste beveiligingsmaatregelen om de privacy van gebruikers te waarborgen.

R

Snel en veilig betalen zonder contant geld of betaalpassen

Betaaloplossingen

Ontdek onze innovatieve betaaloplossingen, ontworpen om jouw bibliotheekervaring naar een hoger niveau te tillen!

Bij BeeSmart begrijpen we dat bibliotheken veel meer zijn dan alleen boeken. Ze zijn een belangrijk knooppunt voor leren, ontdekken en groeien. Onze geavanceerde betaaloplossingen zijn ontworpen om jouw bibliotheek aantrekkelijker en efficiënter te maken, zowel voor bezoekers als voor beheerders.

Diverse betaalopties

Gebruikers hebben de vrijheid om te betalen zoals ze willen, met ondersteuning voor bibliotheekpas, bankpas, QR-code, creditcards, mobiele betalingen en meer.

Efficiënt beheer voor bibliotheken

Voor bibliotheekbeheerders bieden onze oplossingen een eenvoudig en efficiënt beheer van financiële transacties en rapportages, waardoor de algehele bedrijfsvoering wordt verbeterd.

Verhoogde betrokkenheid

van de gemeente

Door eenvoudige en veilige betalingen aan te bieden, kunt u de betrokkenheid van de gemeenschap vergroten en meer mensen naar uw bibliotheek trekken. Maak van jouw bibliotheek een toonaangevend centrum van toegankelijkheid en gemak met onze betaaloplossingen. Laten we samenwerken om de toegang tot jouw diensten te verbeteren, de betrokkenheid van de gemeenschap te vergroten en uw bibliotheek naar nieuwe hoogten te brengen.

Flexibiliteit in dienstverlening

Pas onze oplossingen aan uw specifieke behoeften aan, van het configureren van prijzen tot het aanbieden van speciale kortingen en lidmaatschapsvoordelen.

Betalen met QR-code

R

Contactloos betalen

R

Meer dan 50 betaalmethodes

R

Geen extra hardware nodig

R

Veilige betaalmethode

R

Snelle transacties

BeeSmart

Betaalkiosk VI

Eindelijk Cashless betalen met de compacte betaalautomaat VI.

De nieuwe cashless betaalautomaat is volledig afgestemd en toepasbaar in de cashless bibliotheek hetzelfde strakke design als de modulaire Betaalautomaat. De betaalautomaat draagt bij aan de aantrekkelijke uitstraling van de bibliotheek, en is daarnaast vandalismeproof.

De klant kan zelfstandig betalingen verrichten, gekoppeld aan de uitleenadministratie kunnen ook contributie, leengelden en/of boetegelden betaald worden.

HoneyCube 3.0

De HoneyCube 3.0 iseen door BeeSmart ontwikkelde intercace voor het aansturen van lokale randapparatuur met behulp van een RFID of barcodescanner. Hiermee wordt het mogelijk het apparaat vrij te geven op basis van betaling en/of authenticatie.

Met onze HoneyCube 3.0 kun je snel en gemakkelijk tegoed opwaarderen en betalingen verrichten. Daarnaast is het mogelijk om te kopiëren en te printen voor leden en niet-leden. Betalingen worden verricht via een bibliotheekpas of een betaalpas. Bezoekers kunnen zelf een gastbon kopen op de HoneyCube 3.0. Er is geen assistentie van het personeel vereist. Documenten kunnen worden gescand naar eigen gebruiksfolder.

HoneySmart Kiosk

Welkom in een wereld waar bibliotheken zich transformeren tot moderne kenniscentra met de kracht van technologie. Onze revolutionaire HoneySmart Kiosk is dé oplossing die bibliotheken nodig hebben om de dienstverlening naar een geheel nieuw niveau te tillen. Met één geavanceerd systeem bieden we je een scala aan functies waarmee je de bibliotheekervaring van je gebruikers kunt verbeteren.

Printen vanaf je eigen apparaat

Biebprinten.nl

Biebprinten.nl is een dienst die de printfaciliteiten binnen jouw bibliotheek toegankelijk maakt voor iedereen, zowel voor leden als niet-leden. Met deze dienst kan vanaf elk willekeurig apparaat, dat verbonden is met het internet, een printopdracht worden geüpload. Vervolgens kan deze printopdracht contactloos worden afgerekend en worden geprint in jouw bibliotheek.

En nog veel meer..

Stap in de toekomst van bibliotheken met BeeSmart HoneySmart Kiosk en bied je gemeenschap een naadloze, moderne bibliotheekervaring. Verbeter de efficiëntie van je bibliotheek, vergroot de toegankelijkheid en maak van je bibliotheek een centrale hub voor kennis en cultuur.

Klaar om de volgende stap te zetten? Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe BeeSmart HoneySmart Kiosk de transformatie van jouw bibliotheek kan starten. Samen bouwen we aan een slimmere, meer verbonden toekomst voor bibliotheken.

Ook interessant voor jou

Betaalkiosk VI

HoneyCube 3.0

Printing

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

nl_NLDutch