BeeSmart oplossing

HoneyCube 3.0

HoneyCube 3.0

De HoneyCube 3.0 iseen door BeeSmart ontwikkelde intercace voor het aansturen van lokale randapparatuur met behulp van een RFID of barcodescanner. Hiermee wordt het mogelijk het apparaat vrij te geven op basis van betaling en/of authenticatie.

Met onze HoneyCube 3.0 kun je snel en gemakkelijk tegoed opwaarderen en betalingen verrichten. Daarnaast is het mogelijk om te kopiëren en te printen voor leden en niet-leden. Betalingen worden verricht via een bibliotheekpas of een betaalpas. Bezoekers kunnen zelf een gastbon kopen op de HoneyCube 3.0. Er is geen assistentie van het personeel vereist. Documenten kunnen worden gescand naar eigen gebruiksfolder.

De HoneyCube 3.0 bestaat uit een stalen behuizing en is standaard voorzien van gebruiksvriendelijke interactieve display.

Voordelen

R

Eén centraal punt voor alle zaken. Betalen, printen, kopiëren en kopen van een gastbon.

R

Ook niet-leden kunnen gebruik maken van de faciliteiten van de HoneyCube 3.0 Zij kunnen betalen met hun betaalpas.

R

De HoneyCube 3.0 is volledig self-service. Bezoekers hoeven alleen hun bibliotheekpas te scannen of hun gastcode in te voeren.

R

Door de eenvoudige besturing is de HoneyCube 3.0 zeer gebruiksvriendelijk.

Efficiëntie en Gebruiksgemak

Het grootste voordeel is misschien wel dat de HoneyCube u helpt om efficiënter te werken. Met alle functies die op één apparaat beschikbaar zijn, kunnen uw medewerkers zich concentreren op andere taken en is er minder onderbreking voor assistentie.

IMCER

In de beheerstool IMCER van BeeSmart, kan de HoneyCube 3.0 worden aangestuurd. Daarnaast verwerkt IMCER alle transacties in rapportages. Zo heeft de bibliotheek direct inzicht in het gebruik van HoneyCube 3.0.

Ook interessant voor jou

Beveiliging

Betaalsystemen

Betaalkiosk VI

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

nl_NLDutch