BeeSmart oplossing

voor printing

Betaalde printoplossing voor bibliotheken

Het is begrijpelijk dat er kosten verbonden zijn aan printen, vooral in openbare ruimtes zoals Bibliotheken. Print- en kopieerfaciliteiten brengen echter aanzienlijke uitgaven met zich mee. BeeSmart biedt een dienst aan die de printfaciliteiten binnen jouw bibliotheek toegankelijk maakt voor iedereen, zowel leden als niet-leden. Deze dienst heet Biebprinten. Met deze dienst kan vanaf elk willekeurig apparaat, dat verbonden is met het internet, een printopdracht worden uitgevoerd.

Hoe werkt Biebprinten?
Om gebruik te maken van printen, scannen of kopiëren is er een tegoed vereist. Bibliotheekleden hebben de mogelijkheid om in te loggen op hun Biebprinten account. Hier kunnen zij tegoed op waarderen. Voor niet-leden is het mogelijk om een tegoedbon aan te schaffen bij de HoneyCube Pay print- en betaalzuil

Wanneer de printopdracht is ingediend via een werkplek, laptop, tablet of smartphone, kan de gebruiker zich identificeren bij de printer. Dit kan plaatsvinden via de bibliotheekpas of via een tegoedbon. Indien het tegoed op de pas toereiken is, voert de printer de opdracht uit. Wanneer het tegoed niet toereikend is of je bent geen lid van de bibliotheek, dan kan je op een gemakkelijke manier de print betalen met je bankpas

De printopdracht wordt pas naar identificatie vrijgegeven. Op deze manier is het een veilige manier van printen en voldoet de BeeSmart printoplossing aan de AVG-wetgeving. 

Voordelen

Biebprinten

Steeds meer leden en bezoekers komen met hun BYOD (laptop, telefoon of tablet) naar de bibliotheek. Deze moeten op een gebruiksvriendelijke manier zonder te veel poespas kunnen printen. Met die reden hebben we Biebprinten in het leven geroepen. Leden en bezoekers kunnen vanuit huis of vanuit iedere plek met internet een printopdracht uploaden en deze ophalen in de bibliotheek. Daarnaast heeft het de volgende voordelen:

R

Een totaaloplossing voor betaald printen

R

Toegankelijk voor leden en niet-leden

R

Betalen met bibliotheekpas, tegoedbon, bankpas of QR-code

R

Volledige selfservice, geen assistentie van personeel nodig

R

Verhogen van inkomsten

R

Volledig inzicht in het gebruik en opbrengsten met onze IMCER beheertool

R

Voldoet aan de AVG wetgeving

R

Compatibel met elke (multifunctionele) printer

Meer bezoekers door BYOD

Bezoekers kunnen met Biebprinten vanaf hun eigen laptop, telefoon of tablet printen in de bibliotheek. Zij kunnen vanaf elk apparaat, op elke locatie een printopdracht sturen. Hierdoor kan de bibliotheek de steeds groter wordende groep van BYOD-gebruikers ook bedienen. Ook thuiswerkers die niet thuis niet beschikken over een printer, kunnen gemakkelijk hun print(s) ophalen in de bibliotheek. Afrekenen kan met tegoed op de bibliotheekpas of bankpas/creditcard.

Opbrengst verhogen

Door het aantrekken van leden en niet-leden en het gebruikersgemak kan de bibliotheek een aanzienlijke opbrengsten verhoging creëren wat betreft hun printinkomsten.

Met onze IMCER beheertool, krijgt de bibliotheek eenvoudig inzicht in het gebruik en opbrengsten van de dienst, dit doormiddel van diverse gebruiksrapportages.

Ondersteuning bij promotie

BeeSmart heeft al bij meer dan de helft van de bibliotheken in Nederland en België Biebprinten geïmplementeerd. Daardoor hebben wij al veel informatie kunnen inwinnen en hebben wij veel kennis op kunnen bouwen hoe Biebprinten op de meest efficiënte manier gepromoot kan worden.

Hier helpen wij jullie graag mee!

Eigen huisstijl

Biebprinten kan ook aangeboden worden in de huisstijl van de bibliotheek zelf!

Een paar voorbeelden zijn als volgt:

www.biebprinten.nl/forum

www.biebprinten.nl/kb

More information

Wanneer je meer informatie wenst over de mogelijkheden kan je contact met ons opnemen.

BeeSmart HoneyCube Pay

De HoneyCube Pay is een door BeeSmart ontwikkelde interface voor het aansturen van lokale randapparatuur met behulp van een RFID of barcodescanner. Hiermee wordt het mogelijk het apparaat vrij te geven op basis van betaling en/of authenticatie.

Met onze HoneyCube Pay kan je snel en gemakkelijk tegoed opwaarderen en betalingen verrichten. Daarnaast is het mogelijk om te kopiëren en te printen voor leden en niet-leden. Betalingen worden verricht via een bibliotheekpas of een betaalpas. Bezoekers kunnen zelf een gastbon kopen op de HoneyCube Pay. Er is geen assistentie van het personeel vereist. Documenten kunnen worden gescand naar eigen gebruiksfolder.

De HoneyCube Pay bestaat uit een stalen behuizing en is standaard voorzien van gebruiksvriendelijke interactieve display.

Ook interessant voor jou

Cloud

Werkplekken

Data-driven

Stay informed

Subscribe to our newsletter.

en_GBEnglish