Werken bij BeeSmart

Full Stack developer (fulltime)

BeeSmart is specialist op het gebied van slimme en innovatieve software- en publieksdiensten en werkplekoplossingen. Wij verzorgen onder meer betaaloplossingen en printservices bij onze klanten in de bibliothekenbranche, de zorgsector, het onderwijs en het MKB. Met een gedreven team van professionals ontzorgen wij klanten met Cloud-oplossingen en ontwikkelen eigen software, op maat gemaakt naar de wensen van de klant. Onze back-end is volledig in Azure ontwikkeld en we werken volgens de scrum-methodiek.

De functie:

Als Full Stack developer ben je betrokken bij de gehele ontwikkelcyclus van onze softwareproducten via het DevOps-principe. Van de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten tot het laten draaien en testen van de kwaliteit van het afgeleverde product. Daarnaast wordt je ingezet voor het onderhouden en optimaliseren van de software en oplossingen. Ook het oplossen van technische problemen en het bieden van support aan onze klanten behoort bij je functie.

Wat verwachten wij van jou?

De functie vraagt om een afgeronde hbo-opleiding Informatica en enkele jaren ervaring. Kennis van .net programmatuur is een must, kennis van Azure en Java is een pre.

Wat bieden wij jou?

De groei die BeeSmart doormaakt biedt kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling op zowel de korte als de langere termijn. Je komt te werken in een enthousiast team van klantgerichte medewerkers. De markt waarin je je bevindt is snel, innovatief en altijd in beweging.

Het aanbod:

  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden.
  • Goede pensioenregeling.
  • 33 vakantiedagen (bij 40-urige werkweek).
  • De mogelijkheid om hybride te werken.
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien.
  • Gezamenlijke lunch verzorgt door BeeSmart.
  • Diverse personeelsuitjes.

Sollicitaties kunnen gestuurd worden naar hrm@beesmart.nl.

Wil je meer weten over deze vacature, dan kun je contact opnemen met onze HR adviseur Marleen Kroeze via hrm@beesmart.nl

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

nl_NLDutch