BeeSmart oplossing

voor beveiliging

Jouw veiligheid, onze prioriteit

Bij BeeSmart begrijpen we de onschatbare waarde van kennis en informatie die bibliotheken bewaren en delen. Daarom hebben we ons toegewijd om bibliotheken te voorzien van toonaangevende beveiligingsoplossingen die de integriteit en vertrouwelijkheid van uw gegevens beschermen in het digitale tijdperk.

Cyberbeveiliging

Ons team van experts begrijpt de specifieke uitdagingen waarmee bibliotheken worden geconfronteerd. We bieden op maat gemaakte cyberbeveiligingsoplossingen om uw digitale bronnen te beschermen tegen potentiële bedreigingen.

Al jouw gegevens zijn veilig

Gegevensbescherming

We zorgen ervoor dat de bibliotheek voldoet aan de strengste normen voor gegevens privacy en naleving van wet- en regelgeving. We implementeren strikte gegevensbeschermingsprotocollen om ervoor te zorgen dat de waardevolle gegevens veilig blijven, opgeslagen in de cloud. De bezoekers kunnen met vertrouwen gebruikmaken van de aangeboden diensten, wetende dat hun gegevens veilig zijn.

Netwerkbeveiliging

Onze geavanceerde netwerkbeveiligingssystemen voorkomen ongeautoriseerde toegang en beschermen de online catalogi, databases en communicatiesystemen.

Incident response

In het geval van een beveiligingsincident staan we klaar om onmiddellijk te reageren, de schade te minimaliseren en te helpen bij het herstellen van normale activiteiten.

Bescherming

Begint hier

Met een diepgaande kennis van de unieke behoeften van bibliotheken en culturele instellingen, hebben we een bewezen staat van dienst in het beschermen van de gegevens van onze klanten. We zijn vastbesloten om jouw bibliotheek te helpen in een digitale wereld zonder zich zorgen te hoeven maken over beveiligingsrisico’s.

Samen kunnen we de schatten van de bibliotheek beschermen en veiligstellen voor toekomstige generaties. Neem vandaag nog contact op met BeeSmart om te ontdekken hoe we jouw bibliotheek kunnen beschermen.

Bescherming voor bibliotheken begint hier. Bescherming voor bibliotheken begint nu. Kies voor BeeSmart.

Ook interessant voor jou

Cloud

Werkplekken

Printing

Stay informed

Subscribe to our newsletter.

en_GBEnglish