BeeSmart oplossing voor

Service Level Agreement

Service Level Agreement (SLA) voor bibliotheken

Bij BeeSmart begrijpen we dat bibliotheken cruciale centra van kennis en informatie zijn. Daarom hebben we een Service Level Agreement (SLA) opgesteld om de kwaliteit van onze ICT-oplossingen te waarborgen en onze toewijding aan uitstekende dienstverlening aan bibliotheken te formaliseren.

Wat is een SLA voor ICT-oplossingen?

Een SLA is een formeel document dat de reikwijdte, normen, verantwoordelijkheden en verplichtingen definieert die van kracht zijn bij de levering van onze ICT-oplossingen aan bibliotheken. Het heeft als doel duidelijkheid, transparantie en verantwoordelijkheid te bieden aan beide partijen.

Onze verplichtingen

Volgens SLA

De bibliotheek van vandaag is veel meer dan een plek om boeken te lenen. Het is een dynamische, multifunctionele ruimte waar leren, werken, ontdekken en verbinden centraal staan. We noemen het ook wel de huiskamer van de gemeente.

R

Beschikbaarheid

We streven naar een maximale beschikbaarheid van onze systemen en diensten. In geval van storingen of downtime verbinden we ons ertoe om snel te reageren en passende maatregelen te nemen om de impact op jouw bibliotheek te minimaliseren.

R

Ondersteuning en onderhoud

Onze ondersteuningsdiensten zijn toegankelijk en responsief. We zullen ervoor zorgen dat jouw systeem up-to-date is en goed functioneert.

R

Veiligheid en gegevensbescherming

We zullen de hoogste normen van beveiliging handhaven om de integriteit en vertrouwelijkheid van jouw gegevens te waarborgen. We zullen ook voldoen aan ale toepasselijke wet- en regelgeving met betrekking tot gegevensbescherming.

R

Gebruikerstraining

We bieden training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw personeel effectief kan werken met onze systemen. Dit omvat regelmatige updates en trainingssessies.

R

Jouw rol in onze dienstverlening

De effectieve werking van onze ICT-oplossingen vereist samenwerking. We moedigen jouw bibliotheek aan om feedback te geven en te communiceren over de behoeften en prioriteiten.

Onze samenwerking

Met deze SLA verbinden we ons ertoe om een partnerschap met jouw bibliotheek te ontwikkelen. We zijn toegewijd aan het verstrekken van hoogwaardige ICT-oplossingen die jouw bibliotheek in staat stellen om te excelleren in de digitale wereld.

Wij zijn blij om in gesprek te gaan over de details van onze SLA en de manier waarop we deze in jouw bibliotheek kunnen toepassen. Neem contact met ons op voor verdere informatie of vragen.

Laten we samen werken aan een geavanceerde en efficiënte digitale bibliotheekervaring. Wij staan klaar om jouw bibliotheek te ondersteunen.

Ook interessant voor jou

Data-driven

Cloud

Werkplekken

Stay informed

Subscribe to our newsletter.

en_GBEnglish