BeeSmart oplossing

voor vending

Vending

Ontgrendel de toekomst van moeiteloze en geavanceerde betalingen in bibliotheken met onze innovatie betaaloplossing voor vending. Stel je een moderne bibliotheek voor waar bezoekers moeiteloos een snack of een drankje kan kopen.

Het is mogelijk om (contactloos) te betalen met je medewerkerspas, bibliotheekpas, tegoedbon of een bankpas. De betaalterminal is eenvoudig te integreren in alle soorten automaat. Ideaal voor onbemande verkooppunten, zoals bijvoorbeeld in een 24/7 Open+ bibliotheek.

Eenvoud en gemak

Maak betalen in jouw bibliotheek zo simpel als een druk op de knop. Geen gedoe met contant geld of wachten in de rij.

Veiligheid en privacy

Maak betalen in jouw bibliotheek zo simpel als een druk op de knop. Geen gedoe met contant geld of wachten in de rij.

Meerdere betaalopties

Laat de gebruiker betalen zoals hij/zij dat wil. Denk hierbij aan betalen met een medewerkerspas, bibliotheekpas, tegoedbon of een bankpas.

Aanpasbaarheid

Onze oplossing is volledig aanpasbaar aan de behoefte van jouw bibliotheek.
Of je nu één automaat wilt beheren of meerdere locaties wil integreren.

Rapportages en analytics

Krijg inzicht in het gebruik van de prestaties van jouw vending machine met gedetailleerde rapporten en analyses om jouw bibliotheek efficiëntie te maximaliseren. Maak van jouw bibliotheek een ultra moderne, gebruiksvriendelijke bestemming met onze betaaloplossing voor vending. Biedt de bezoekers de ultieme ervaring van moeiteloze transacties. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe je jouw bibliotheek naar een hoger kan tillen!

Ook interessant voor jou

Betalen

HoneyCube 3.0

HoneySmart

Stay informed

Subscribe to our newsletter.

en_GBEnglish